Sprekenhus

Namnet Sprekenhus kommer från Alexanders farfar. Hans farfars namn och gårdens namn var Sprekenhus. Gården låg i norra Norge vid Vega. Den enkla, ärliga livsstilen och de vanliga rutinerna för Sprekenhus som jordbrukare inspirerade Alexander i hans utveckling av varumärket. Slutföra en ärlig dags arbete, arbeta tills du har gjort vad som behövs för att försörja din familj kontinuerligt. Sprekenhus som varumärke införlivar detta nu genom den minimalistiska designen och och har ett tydligt budskap som varumärke; om du skapar goda vanor, skapar de goda vanorna dig. Sprekenhus hjälper till att skapa rutiner genom hud-, kropps- och hårvård, och att använda dessa rutiner skapar stabilitet i ens liv. Vi tror att om du utvecklar en hudvårdsrutin kommer de att ha en positiv effekt på din övergripande känsla av välbefinnande.

Arganolja har alltid varit kärnan i SPREKENHUS-formulas, rika på vitaminer och antioxidanter. SPREKENHUS använder endast naturliga ingredienser av hög kvalitet och väljer ingredienser med beprövad säkerhet och effektivitet. De etiskt framställda, antioxidantrika ingredienserna har kraftfulla egenskaper som förstärker och ger näring åt huden. SPREKENHUS är vegan samt sulfat och parabenfritt.

Något händer med människor som upptäcker Sprekenhus. De vill höra mer. De vill prova mer. Med en passionerad önskan att inspirera till goda hudvårdsvanor och dela en positiv inställning till personligt välbefinnande har Alexander Sprekenhus utvecklat en serie produkter som gör något för din hud, hår och hur du tänker. På detta sätt har Alexander Sprekenhus blivit mer än bara hudvård.