Bolognese sås
139.00 kr
Bland Appeninos pastasåser så är Bolognese Ragú den mest välkända och mest uppskattade. Den är framställd enligt det traditionella receptet med en bra balans mellan fläsk och nöttkött. Den har rik och god smak. Tillagning: Passar bäst ihop med en ägg taglitelle med mycket struktur. Koka pastan enligt tillagningstiden men lämna den “al dente”. Värm under tiden såsen i en stor stekpanna. När pastan nästan är färdigkokt så flytta den till stekpannan och låt pastan och såsen koka samman den resterande tiden av pastans koktid på hög värme och under omröring. Denna sås lämpar sig också utmärkt till lasange.
200 gram
Ingredienser: Tomatpuré, nötkött 24 %,Fläskkött 16,3 %, Skinka 7,7 %(gris,salt), dubbel koncentrerad tomatpuré, extra virgin olivolja, morötter, lök , Selleri, sjösalt, Glutenfri. Förvaras kyld.
Näringsvärde per 100 g: energi; 653 kj/157 kcal, Fett: 11 g (varav mättat fett 3,0 g), Kolhydrater; 2,7 g (varav socker 2,6 g) , Fibrer 1,7 g, protein: 12 g , Salt: 0,85 g
I lager